Fillon sezoni i ri artistik në AAB Teatrin “Faruk Begolli”

11 Tetor 2016

Që nga data 14 tetor 2016, në AAB Teatrin “Faruk Begolli” do të fillojë sezoni i ri artistik.

Sezoni vjeshtor fillon me reprizën e shfaqjes “Për çaj te Hillary”, me autor John Mucci, regjia: Burbuqe Berisha. Luajnë: Shengyl Ismaili, Rabije Rozi-Kryeziu.

Shfaqja do të jepet të premten më 14 tetor 2016, nga ora 18.00.

Biletat për reprizën e parë “Për çaj te Hillary” në AAB Teatrin “Faruk Begolli” janë në shitje çdo ditë pune: 9:00 – 17:00 në biletoren e AAB-së.

Çmimi i biletës për repriza 3€, ndërsa për studentët, pensionistët dhe veteranët çmimi i biletës është vetëm 1€.

Për të rezervuar biletat mund të thirrni në 045/100742. Rezervimi i biletave vlen deri në orën 16:00 të ditës së shfaqjes.

Share: