FKM i Kolegjit AAB dhe AGK vendosin bashkëpunim për ngritjen e profesionalizmit në gazetarinë e Kosovës

23 Shtator 2021

Fakulteti i Komunikimit Masiv (FKM) dhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, nënshkruan sot një marrëveshje bashkëpunimi, e cila parashikon aktivitete të ndërsjella me qëllim të rritjes se profesionalizmit të gazetarëve dhe aftësimin e mëtejmë të studentëve të gazetarisë.

Prodekani i FKM-së, Prof. Asst. Dr. Gazmend Abrashi dhe drejtoresha ekzekutive e AGK-së, znj. Getoarbë Mulliqi Bojaj, thanë gjatë nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje se Kolegji AAB dhe Shoqata e Gazetarëve (AGK) shprehin gatishmëri për të pasur aktivitete të përbashkëta në ngritjen e mëtejme të profesionalizmit të gazetarisë në Kosovë.

Palët janë pajtuar që të bashkëpunojnë në shkëmbim përvojash, trajnime nga ekspertët e AAB-së për nevoja specifike të AGK-së, ligjërata të gazetarëve të ftuar nga AGK për studentët apo studiuesve të huaj, partneritet në organizmin e konferencave, simpoziumeve, leksione, tribuna të përbashkëta, si dhe forma të tjera me interes të ndërsjellë, të cilat ndikojnë në avancimin e gazetarisë profesioniste dhe studimeve mediatike në Kosovë.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19