Ftesë për debatin : Mundësitë dhe sfidat për orientimin në karrierë

2 Maj 2018

Ju njoftojmë që nesër me datë 03.05.2018 (E Enjte) në ora 12:00 në Amfiteatrin e madh të Kolegjit AAB – Gjakovë do të mbahet ligjërata nga gazetarja e njohur Jeta Xharra me temën : ‘’Mundësitë dhe sfidat për orientimin në karrierë ‘’, dhe po ashtu do të keni mundësinë që të parashtroni pyetje dhe të debatoni me Jeta Xharren.

Ju mirëpresim!

Share: