Ftesë për pjesëmarrje në Javën e Sportit të organizuar nga Unioni Studentor dhe Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit

2 Maj 2024
Invitation to participate in the Sports Week organized by the Student Union and the Faculty of Physical Culture and Sports

Ftohen studentët e Kolegjit AAB të aplikojnë në Javën e Sportit, e organizuar nga Unioni Studentor dhe Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit.

Kjo javë do të zhvillohet nga 20 – 25 maj në sportet futsall, volejboll, baksetboll dhe pingpong. Për vendet e para fituese do të ketë shpërblime.

Paraqitja e ekipeve bëhet përmes këtij emaili: [email protected] ose kontaktoni nr: +383 49 360 232

Data e fundit për aplikim është 18 maj, ndërsa për detaje tjera do informoheni gjatë ditëve në vijim.

Share: