Fulbright Foreign Student Program (Programi Master) tashmë është është i hapur për vitin akademik 2022-23

17 Mars 2021

Të nderuar studentë, ju njoftojme se Fulbright Foreign Student Program (Master’s Degree), tashmë ka hapur thirrjen për aplikim.

Data e fundit për aplikim është 31 maj 2021.

Fulbright Foreign Student Program (Programi Master) sjell qytetarët e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të vazhduar studimet master në universitetetet e SHBA-ve. Ky program ka sjellur disa nga mendjet më të ndritura të botës nëpër kampuset e SHBA-ve dhe u ofron pjesmarrësve të programit njohuri mbi shoqërinë dhe vlerat e SHBA-ve.

Për më shumë, klikoni në linkun për aplikim:

https://xk.usembassy.gov/education-culture/exchange-programs/fulbright-foreign-student-program-masters-degree/

Share: