Javët e fundit të ligjëratave dhe ethet e provimeve

12 Janar 2022

Jemi në javët e fundit deri në përfundim të semestrit të parë përgjatë këtij viti. Studentët përveç prezencës në ligjërata, tani më së shumti i gjejmë edhe në biblotekat e Kolegjit AAB duke u përgatitur për afatin e provimeve që të dalin sa më suksesshëm.

Ju rikujtojmë se afati për paraqitje të provimeve është i hapur deri më 04.02.2022 për studentët e nivelit Bachelor dhe 25.02.2022 për studentët e nivelit Master.

Suksese për të gjithë!

Share: