Kolegji AAB, dega në Ferizaj ofron kurse në fushën e Matematikës, Gjuhës Angleze, Kontabilitetit dhe Praktikat Administrative

10 Mars 2016

Ju njoftojmë që Kolegji AAB, dega në Ferizaj organizon kurse në fushën e Matematikës, Gjuhës Angleze, Kontabilitetit dhe Praktikat Administrative. Kurset do të mbahen nga data 15. 03. 2016 deri në përfundim të semestrit veror. Qëllimi i mbajtjes së kurseve është avancimi i njohurive të studentëve në fushat e lartcekura.

Orari mbajtjes së kurseve:

Shënim:  Kursi i Gjuhës Angleze do të organizohet në dy nivele sipas njohurive të studentëve që paraqiten për ndjekje të kursit.

Inkurajojmë të gjithë studentët që të marrin pjesë në këto kurse, në mënyrë që t’i rrisin aftësitë e tyre në këto fusha.

 

Nëse keni ndonjë pyetje apo koment lidhur me këtë ju lutem drejtohuni te referentja përkatëse.

Shqipe Shaqiri-  Koordinatore për punë praktike

Email: [email protected]           

Tel: ++381(0)290 328 908

www.aab-edu.net   

Share: