Kolegji AAB dhe Komuna e Gjilanit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

21 Maj 2018

Me qëllim të ngritjes së bashkëpunimit dhe në të mirë të të dy institucioneve dhe në shërbim të studentëve të këtij rajoni, Kolegji AAB ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit.

Kjo marrëveshje përfshinë: promovimin e arsimit cilësor nëpërmjet aktiviteteve të përbashkëta, kryerjen e punës praktike për studentët e Kolegjit AAB në institucionet/departamentet, drejtoritë, agjencitë, institucionet shkollore dhe parashkollore të Komunës së Gjilanit e vizita të ndërsjella të të dy institucioneve. Kolegji AAB me këtë marrëveshje, do të ofrojë bursa të plota për nxënësit më të mirë Komunës së Gjilanit, në cilindo nga programet e studimit, si dhe pika të tjera që janë në interesin e përbashkët ndërinstitucional.

Marrëveshja e bashkëpunimit u nënshkrua nga rektori i Kolegjit AAB, Lulzim Tafa dhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri.

Kolegji AAB si investimi më i madh në Kosovë e më gjerë në sferën e arsimit të lartë jopublik, deri më tani ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me disa komuna si dhe shumë institucione e organizata të tjera vendore e ndërkombëtare, ku studentët e këtij kolegji në vazhdimësi kryejnë praktikat profesionale nëpër këto institucione.

Share: