Kolegji AAB dhe Universiteti “Near East” nga Qipro, organizojnë “Konferencën e 7-të botërore për Inovacion dhe Shkencë Kompjuterike” dhe“Konferencën e 7-të botërore për Hulumtim, Teknologji dhe Edukim”

19 Prill 2017

Hapja solemne e punimeve të konferencave, do të bëhet të enjten, më 20 prill 2017, në orën 10.00, në Tetarin AAB “Faruk Begolli”, objekti V, Kolegji AAB, në Prishtinë.

Pjesëmarrjen në hapjen solemne e kanë konfirmuar edhe përfaqësues të lartë të Republikës së Kosovës.

Pjesëmarrës në këto konferenca do të jenë mbi 100 studiues nga shumë vende të rajonit, Evropës e më gjerë.

Për më shumë informacione rreth programit të konferencave, klikoni linqet zyrtare në:

http://www.insode.org/ dhe http://www.globalcenter.info/wcetr/?page_id=8

 

 

 

Share: