Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje me Universitetin e Sporteve të Tiranës

3 Shkurt 2023
AAB College signs an agreement with the Sports University of Tirana

Një marrëveshje për bashkëpunim akademik është nënshkruar mes Kolegjit AAB dhe Universitetit të Sporteve të Tiranës, në fushën e shkencës, teknologjisë dhe edukimit mes dy palëve.

Përmirësimi i bashkëpunimit akademik, studiuesve dhe studentëve, punëve kërkimore akademike dhe të projekteve nga dy institucionet, janë qëllimet e kësaj marrëveshje të arritur.

Marrëveshja u nënshkrua nga Rektori i Kolegjit AAB, Bujar Demjaha dhe Rektori i Universiteteve të Sporteve të Tiranës, Agron Kasa.    

Share: