KOLEGJI AAB ORGANIZON KURSE PËRGATITORE FALAS PËR TESTIN E MATURËS

2 Qershor 2024

Mijëra maturantë nga e gjithë Kosova, edhe këtë vit do të mirëpriten në Shkollën Përgatitore të Testit të Maturës të organizuar nga Kolegji AAB, që ka për qëllim përgatitjen e tyre sa më të mirë për Testin Kombëtar të Maturës.

Kurset përgatitore fillojnë nga data 5 qeshor prej orës 09:00, derisa përgatitja zhvillohet në lëndët: Gjuhë Shqipe, Gjuhë Angleze dhe Matematikë.

Mësimi organizohet në tri kampuset e Kolegjit AAB (Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë), të drejtë pjesëmarjeje kanë nxënësit e të gjitha shkollave në Kosovë.

Linku për regjistrim në këto kurse: https://aab-edu.net/matura/

Share: