Kolegji AAB, dega në Ferizaj ofron kurse në fushën e Matematikës, Gjuhës Angleze, Kontabilitetit dhe Praktikat Administrative

2 Dhjetor 2015

Ju njoftojmë që Kolegji AAB, dega në Ferizaj organizon kurse në fushën e Matematikës, Gjuhës Angleze, Kontabilitetit dhe Praktikat Administrative.

Kurset mbahen nga data 01.12.2015 deri në përfundim të semestrit dimëror dhe qëllimi i mbajtjes së kurseve është avancimi i njohurive të studentëve në fushat e lartcekura.

Rreth orarit të mbajtjes së kurseve  ju lutem drejtohuni te referentja përkatëse;

 

 

Lindita Jusufi

Email: [email protected]

Tel: 0290 328 908

Mob: +37745100785

Koha e kontaktit: 08:40 – 16:40

Share: