Konferenca Ndërkombëtare në temë “Gjuhësi, letërsi dhe kulturë”

16 Qershor 2016

Me rastin  400-vjetorit  të vdekjes së Shekspirit,  Kolegji AAB, në bashkëpunim me Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit  të  Tiranës (UT), Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës (UAMD), Fakultetin Gjuhë dhe Letërsi Angleze të Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL),   English Language Teachers Association (ELTA), dhe Kosova English Teachers Network (KETNET), organizon Konferencë Shkencore Ndërkombëtare me temën “Gjuhësi, letërsi dhe kulturë ”.

Konferenca do të mbahet  më 18  qershor 2016,  në ambientet e objektit V,  të Kolegjit AAB, në Prishtinë.

Për më shumë detaj rreth Konferencës kliloni në linkun: http://konferencat.aab-edu.net/icllc/

 

 

Share: