Ligjëratë speciale e Ambasadorit Gjerman në Kosovë, Sh.T. Christian Heldt

22 Mars 2018

Të nderuar studentë,

kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën speciale të organizuar nga Kolegji AAB me  Ambasadorin Gjerman në Kosovë, Sh.T. Christian Heldt.

Ambasadori Gjerman, do të flasë për herë të parë para studentëve dhe mediave, pas miratimit të Demarkacionit me Malin e Zi.

Ligjërata do të mbahet të premten, më 23 mars 2018, nga ora 12:15 në Qendrën Mediale, objekti VI, Kolegji AAB, Prishtinë.

Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

 

Share: