Ligjëratë speciale në temën “Mos lejoni me ju mashtru: Verifikoni faktet”

3 Prill 2017

Të nderuar studentë,

në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Verifikimit të Fakteve (International Fact-Checking Day),
Fakulteti i Komunikimit Masiv dhe KALLXO.com, organizojnë ligjëratë speciale në temën:

“Mos lejoni me ju mashtru: Verifikoni faktet#.
Ligjërata do të mbahet, të mërkurën, më 05.04.2017, nga ora 12.30, në sallën A5-108.
Folës do të jenë: Faik Ispahiu dhe Kreshnik Gashi nga KALLXO.com

Ju mirëpresim!

#FactCheckit

FACT_CHECK(ligjerate_AAB&kallxo.com) (1)

Share: