Ligjëratë speciale nga Arch. Phd. Andrea Griletto, e enjte 12.02.2015

12 Shkurt 2015

Të nderuar studentë,

Kemi kënaqësinë t’iu ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën, e cila do të mbahet të enjten, më 12 shkurt 2015, nga ora 12:00 në Objektin IV, Aneksi II, Amfiteatri 301 të AAB-së, në Prishtinë.

Ligjërata në temën “Restaurimi i Sahat Kullës së Pallatit Dolmabahҫe dhe Sheikut Suleiman Mesjid në Stamboll”, do të mbahet nga Arch. Phd. Andrea Griletto.
Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Share: