Me 24 maj 2024 mbahet Konferenca Ndërkombëtare e Arkitekturës dhe Arteve nga Kolegji AAB

8 Mars 2024

Në kuadër të festivalit vjetor Prishtina Architecture and Arts Festival (PAAF), me 24 maj do të mbahet Konferenca Ndërkombëtare e Arkitekturës dhe Arteve nga Kolegji AAB.

Tema e kësaj konference do të jetë: “Në mes të identitetit, transformimit dhe teknologjisë”; me qëllim fokusin në trajtimin e temave në nivel kombëtar, rajonal dhe ndëkombëtar.

Afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve është 22 prill 2024.

MË SHUMË DETAJE RRETH KONFERENCËS:

Temat që i kontribuojnë tematikës së këtij viti janë:

Informata tjera të rëndësishme:

Linku: https://thesis-journal.net/instructions-for-authors/#Style-guidelines

Share: