Më 5 korrik 2016, AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta

2 Korrik 2016

Të nderuar kolegë,

ju njoftojmë se me rastin e Festës së Fiter Bajramit, Kolegji AAB nuk do të punojë të martën, më 05.07. 2016, në asnjërën nga degët e veta.

Të gjithë besimtareve myslimane urime festa dhe Zoti ua pranoftë lutjet!

Share: