Në kuadër të bashkëpunimit me University of Primorska- Slovenia, Kolegji AAB organizon ligjëratë online në temën “Topics in algorithmic theory”

9 Shkurt 2021

Në këtë ligjëratë do të shtjellohen këto tema:

– Eulerian and Hamiltonian cycles
– Spanning trees
– Network flow problems
– Graph coloring

Ligjërata do të mbahet online, të enjten dhe të premten (11 dhe 12 shkurt 2021), nga ora 17:00.
Të interesuarit për pjesëmarrje, të aplikojnë në:
[email protected]
Të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë pjesëmarrjeje.

Share: