Nikollë Nikprelaj hap ekspozitën “Tinguj Zemre” në Kolegjin AAB

31 Maj 2024

Për herë të parë artisti dhe kengëtari i mirënjohur Nikollë Nikprelaj mban ekspozitën e tij personale “Tinguj Zemre” me kurator pedagogun dhe njëherit artistin Hajrush Fazliu në Kolegjin AAB.

Ky aktivitet artistik u shoqërua nga një pjesëmarrje e gjerë artistësh të mirënjohur dhe studentë të Fakultetit të Kolegjit AAB.

Ekspozita do të jetë e hapur për të gjithë vizitorët në hapësirat e Kolegjit AAB, në hollin e Teatrit “ Faruk Begolli”.

Ju mirëpresim!

Share: