Nisi viti i ri akademik 2016/2017 në Kolegjin AAB

3 Tetor 2016

Me ceremoni solemne të mbajtura në ambientet universitare të të tri degëve, në Prishtinë, Ferizaj e Gjakovë, Kolegji AAB nisi sot vitin e ri akademik 2016/17.

Në degën e Kolegjit AAB në Prishtinë, ceremonia hapëse e vitit të ri akademik u mbajt në AAB Teatrin “Faruk Begolli”.

Në fund të kësaj ceremonie solemne për fillimin e vitit të ri akademik në Kolegjin AAB, pati edhe një program artistik ku u shfaq një dokumentar që tregon punën teorike dhe praktike që bëhet në këtë kolegj, poashtu pati edhe pika të tjera argëtuese.

Krahas shumë programeve të akredituara që ofron për studentët e rinj, Kolegji AAB këtë vit e fillon edhe me Fakultetin e Infermierisë.

Kolegji AAB i cili sot bëri hapjen solemne për viti të ri akademik 2016/2017, ligjëratat për studentët e rregullt, sipas orareve të cilat janë në uebfaqën e Kolegjit AAB (www.aab-edu.net), do t’ i fillojë të hënën me datë 10 tetor, ndërsa për ata pa shkëputje nga puna, ligjëratat do të fillojnë të shtunën me datë 08 tetor.

Gëzuar dhe suksese të gjithë studentëve në vitin akademik 2016/17!

Share: