Nita Qena mbajti ligjëratë për studentët e Fakultetit të Arteve

16 Mars 2022

E ftuara e radhës për ligjëratë para studentëve të Fakultetit të Arteve ishte dizajnerja Nita Qena nga kompania e marketingut “Karrota”. Studentët u njoftuan nga perspektiva e një punëdhënësi, për punën e një dizjaneri në agjensi marektingu mbi punën, pritmshmëritë dhe dallimet nga teoria në fakultet dhe vendosja në praktikë.

Krahas kësaj, studentët sfidues do të jenë në gjendje të marrin pozicionin kritik në lidhje me teoritë ekzistuese dhe të gjenerojnë lidhje të reja në fushën bashkëkohore të dizajnit grafik dhe të sfidojnë kufijtë tradicional të dizajnimit.

Share: