Njoftim – Festa e Krishtlindjes Ortodokse

6 Janar 2017

Të nderuar studentë,

ju njoftojmë se bazuar në kalendarin e festave zyrtare në Kosovë, me rastin e festës së Krishtlindjes Ortodokse nuk do të punohet në asnjërën degë të Kolegjit AAB, nga e shtuna 07.01.2017 deri të martën më 10.01.2017.

Ligjëratat dhe ushtrimet fillojnë të mbahen sipas orareve të zakonshme, më 10.01.2017.

Gëzuar festat!

 

Share: