Njoftim për aplikuesit në Klubin e Zhvilluesve të Softuerit dhe Zhvilluesve të Sistemeve që bazohen në Internet Of Things (IOT)

23 Nëntor 2017

Njoftohen të gjithë aplikuesit e Klubit të Zhvilluesve të Softuerit dhe Zhvilluesve të Sistemeve që bazohen në Internet Of Things (IOT) se grupet fillojnë aktivitetet e tyre nga java që vjen, sipas orarit më poshtë.

• e martë: 12:45-14:00 Grupi për Internet Of Things
• e mërkurë: 09:00- 10:30 Grupi për Web Development
• e mërkurë: 10:45- 12:15 Grupi për Desktop Development

Për çdo informatë shtesë kontaktoni në adresën [email protected] ose në dekanatin e Fakultetit të Shkencave Kompjuterike.

Ju mirëpresim!

Share: