Njoftim për festat e fundvitit

27 Dhjetor 2018
Të nderuar studentë,
 
me rastin e festave të fundvitit, kalendari i ditëve që nuk punohet do të jetë si në vijim:
 
e martë, 25/12/2018 – nuk punohet me rastin e festës së Kërshëndellave
 
e hënë, 31/12/2018 – nuk punohet me rastin e festës së Vitit të Ri 2019
e martë, 01/01/2019 – nuk punohet me rastin e festës së Vitit të Ri 2019
e mërkurë, 02/01/2019 – nuk punohet me rastin e festës së Vitit të Ri 2019
 
Orari i rregullt i ligjëratave vijon nga e enjtja, 03.01.2019.
 
Duke ju uruar të gjithëve shëndet, begati dhe mbarësi në familjet tuaja – Gëzuar!
 

Share: