Njoftim për festën e Fitër Bajramit

14 Qershor 2018

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

ju informojmë se me rastin e festës së Fitër Bajramit, Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta të premten dhe të shtunën, më 15 dhe 16 qershor 2018.
 
Gëzuar festa të gjithë besimtarëve të besimit islam!

Share: