Njoftim për festën e Flamurit Kombëtar

24 Nëntor 2017

Njoftohen të gjithë studentët dhe stafi akademik, se me rastin e ditës së Flamurit Kombëtar, 28 nëntorit, Kolegji AAB nuk do të punojë të hënën, me 27 nëntor dhe e martë 28 nëntor 2017.  

Vlen për të gjitha degët e Kolegjit AAB!

Me këtë rast Kolegji AAB ju uron të gjithëve Festën e Flamurit!

Share: