Njoftim për Festën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

16 Shkurt 2018
Njoftohen të gjithë studentët dhe stafi akademik  se me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, të shtunën, më 17 shkurt dhe të hënën më 19 shkurt 2018.
Vlen për të gjitha degët e Kolegjit AAB! 
Gëzuar të gjithëve 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

Share: