Njoftim për festën e Vitit të Ri 2018

29 Dhjetor 2017

Të dashur studentë të Kolegjit AAB,

ju njoftojmë se me rastin e festës së Vitit të Ri 2018, Kolegji AAB nuk do të punojë të shtunën, më 30 dhjetor 2017, si dhe me 01 dhe 02 janar 2018 (përveç kujdestarisë administrative në kampuset e Prishtinës e Gjakovës, që do të punojnë të shtunën deri në orën 16.00).
Të gjithë juve dhe familjeve tuaja, ju dëshirojmë shëndet, begati dhe gjithë të mirat në Vitin e Ri 2018!

Gëzuar!
Kolegji AAB

 

Njoftim për festën e Vitit të Ri 2018

Të dashur studentë të Kolegjit AAB,ju njoftojmë se me rastin e festës së Vitit të Ri 2018, Kolegji AAB nuk do të punojë të shtunën, më 30 dhjetor 2017, si dhe me 01 dhe 02 janar 2018 (përveç kujdestarisë administrative në kampuset e Prishtinës e Gjakovës, që do të punojnë të shtunën deri në orën 16.00).Të gjithë juve dhe familjeve tuaja, ju dëshirojmë shëndet, begati dhe gjithë të mirat në Vitin e Ri 2018!Gëzuar!Kolegji AAB

Posted by Kolegji AAB on E mërkurë, 27 Dhjetor 2017

Share: