Organizohet Java e Sportit në Kolegjin AAB

26 Maj 2022

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit organizon Javën e Sportit në Kolegjin AAB për të gjithë studentët nga të gjitha fakultetet. Ky aktivitet është planifikuar të zhvillohet nga 01-04 qershor 2022, në sallat e sportit të Kolegjit AAB. Paraqitja e ekipeve do të bëhet deri të hënën më 30 maj 2022 ndërsa për fituesit e tre vendeve te para do te ketë shpërblime.

Aplikimi: [email protected]

Tel: +38344749536

Share: