Organizohet Turneu i Shahut në Kolegjin AAB

16 Shkurt 2022

Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit në bashkëpunim me Federatën e Shahut të Kosovës organizon Turneun e Shahut për nder të Ditës së Pavarësisë të Kosovës. Turneu do të organizohet ditën e shtunë, më 19 shkurt 2022, duke filluar nga ora 15:00 në Qendrën Mediale të Kolegjit AAB.

Share: