Panairin Vjeshtor të Librit AAB 2019, e vizitoi edhe Albin Kurti

11 Tetor 2019

Panairi Vjeshtor i Librit në Kolegjin AAB po vazhdon të jetë i hapur për të gjithë dashamirët e librit duke iu ofruar qindra tituj nga botues vendor dhe ndërkombëtarë.
Sot, pjesë e këtij panairi ishte edhe fituesi i zgjedhjeve të 6 tetorit, z.Albin Kurti i cili u krahas vizitës së panairit takoi edhe studentë e mësimdhënës në Kolegjin AAB.
z.Kurti i cili njihet për pasionin e tij për lexim, edhe gjatë kësaj vizite në Panairin Vjeshtor të Librit AAB 2019, zgjodhi një sërë librash për të blerë, por pati edhe të tilla që iu dhuruan nga shtëpitë botuese.
Panairi do të jetë i hapur deri më 12 tetor, nga ora 08.00-18.00. Krahas ekspozimit dhe shitjes së librave me çmime speciale për studentë, në kuadër të programit të këtij edicioni do të bëhet edhe promovimi i dhjetëra titujve të rinj.

 

Share: