Party për të diplomuarit e Kolegjit AAB

6 Nëntor 2015

Të enjten, me 12 nëntor, në Duplexin e ri në Prishtinë, Party më madhështor i organizuar ndonjëherë, për të gjithë të diplomuarit e Kolegjit AAB.

Ejani dhe takoni miqtë tuaj të studimeve dhe kaloni momente të paharruar me Grupin Elita 5!

Biletat mund t’ i merrni falas në Objektin 1 të AAB-së.

Share: