Prezantim “Pasuria e përbashkët dhe mbajtja financiare”

22 Mars 2019

Të nderuar studentë, 

Organizata INJECT në kuadër të prezantimit të kornizës ligjore për pasurinë e përbashkët dhe mbajtjen financiare, do të mbajë prezantim në temën “Puna ime, pasuria ime”, në Qendrën Mediale të Kolegjit AAB.
 
Prezantimi do të mbahet me 27 mars, nga ora 13:00. 
 
Ju mirëpresim! 
 
 

Share: