Promovohet monografia “Nëpër gjemba drejt yjeve”, i autorit Shyqri Nimani

16 Mars 2017

Me rastin e 75-vjetorit  të lindjes  dhe 55-vjetorit  të krijimtarisë artistike multidisiplinare të prof. Shyqri Nimanit,  Kolegji AAB  ka kënaqësinë t’ Ju ftojë të merrni pjesë në promovimin e monografisë  “Nëpër gjemba drejt yjeve”, të autorit  Shyqri Nimani.

Promovimi do të mbahet të premten,  më 17 mars 2017, me fillim në orën 12.00, në Teatrin e AAB-së “Faruk Begolli”, Kolegji AAB – Prishtinë.

Share: