Promovohet libri “Rruga e Kampionit Olimpik” kushtuar Shaban Tërstenës

13 Prill 2017

Promovohet libri monografik “Rruga e Kampionit Olimpik”, i autorëve Sefer Tahiri, Reshat Ibrahimi dhe Florim Rexhepi. Ky libër flet mbi jetën dhe karrierën e Shaban Tërstenës.

Promovimi do të mbahet të premten, më 14 prill 2016, me fillim në orën 11.00, në foajen e objektit V, të Kolegjit AAB- Prishtinë.

Ju mirëpresim!

Share: