Pushim zyrtar për Festën e Pavarësisë, e martë, 17 shkurt 2015

17 Shkurt 2015

Njoftojmë të gjithë studentët dhe stafin akademik se të martën, më 17 Shkurt 2015, me rastin e përvjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Kolegji AAB nuk do të punojë, në asnjërën nga degët e veta.

Me këtë rast Kolegji AAB ju uron të gjithëve Festën e Pavarësisë!

Share: