Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ofron bursa studimi për studentët kosovarë

7 Dhjetor 2016

Prezantimin për mundësitë e përfitimit të bursave për studentët kosovarë, në universitete të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në nivelin bachelor, master dhe të doktoratës, do të bëhet më 14 dhjetor  2016, ora 17.00, objekti V, salla A5-105, Kolegji AAB, Prishtinë.

Prezantimi do të bëhet nga përfaqësuesit e projektit: Study in the USA, të cilët do të flasin për kriteret e aplikimit në fushat e caktuara studimore.

Ju mirëpresim!

Share: