Gëzuar Vitin e Ri 2017

29 Dhjetor 2016

Të dashur studentë, mësimdhënës dhe staf i Kolegjit AAB,

me dëshirat më të mira, që Viti i Ri 2017, të jetë një vit i shëndetshëm, proesperues dhe i suksesshëm për ju dhe familjet tuaja, ju njoftojmë se me rastin e festës, Kolegji AAB nuk do të punojë më 31 dhjetor 2016 dhe 1,  2, 3 janar 2017,  në asnjërën nga degët e veta.

Urime dhe gëzuar Viti i Ri 2017!

Share: