Rektori i Kolegjit AAB, Lulzim Tafa, u nderua me Diplomën e Ekselencës, Çmimin më të lartë nga Albanian Cultural Union i Rumanisë

31 Mars 2017

Në vendimin e këtij Çmimi, nënshkruar nga presidenti i këtij Unioni në Rumani, prof. dr. Gelcu Maksutovici, thuhet se vlerësimi ka ardhur për kontributin që ka dhënë z. Tafa për kultivimin e poezisë, drejtësisë dhe botës universitare shqiptare.

Tafa përveç si menaxher i Kolegjit AAB, studiues i fushës së drejtësisë, gjithashtu është vlerësuar nga Unioni Kulturor Shqiptar, pasi që është i njohur edhe lexuesi rumun nga se poezia e tij është e përkthyer në këtë vend.

Share: