Sonte, e martë jepen dy shfaqje “Shërbëtoret” dhe “Shenjtorja e errësirës” në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar i Teatrove “Prishtina International Theater Festival-PTIF2017”

17 Tetor 2017

Në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar i Teatrove “Prishtina International Theater Festival-PTIF2017”, sonte, e marte jepen dy shfaqje: “Shërbëtoret” nga Bullgari, duke filluara nga ora 17.00 dhe “Shenjtorja e errësirës” nga Kroacia, duke filluar nga ora 20.00.

Shfaqjet luhen në mjediset e  Teatrit “Faruk Begolli”, Kolegji AAB, Prishtinë.

Ju mirëpresim!

Share: