Stafi i Kolegjit AAB me vizitë në Universitetin e Bolonjës

31 Mars 2023
AAB College staff visiting the University of Bologna

Një vizitë që parasheh bashkëpunimin në të ardhmen është zhvilluar mes disa prej anëtarëve të stafit të Fakultetit të Arteve dhe Arkitekturës të Kolegjit AAB me Universitetin e Bolonjës në Itali.

Në këtë vizitë mori pjesë dekani i Fakultetit të Arteve të Kolegjit AAB, Fitim Aliu, i cili shprehu dëshirën për bashkëpunim në fushën e arteve dhe aftësimit profesional të studentëve.

Nga Universiteti i Bolonjës falënderuan stafin akademik të Fakultetit të Arteve për vizitën, ndërsa theksuan rëndësinë që ka lidhja me partnerët bashkëpunues për institucionet arsimore.

Share: