Studentët e AAB-së pjesëmarrës në “Universiadën ndërkombëtare të skijimit – Korçë 2015”

17 Mars 2015

Përveç Kolegjit AAB , në këtë aktivitet kanë marrë pjesë edhe institucione tjera universitare si: Universiteti i Prishtinës, Universiteti i Tetovës, Universiteti i Evropës Juglindore, Universiteti i Sporteve – Tiranë dhe Universiteti i Korçës.

Share: