Studentët e Ekonomisë të AAB-së u prezantuan shkëlqyeshëm në Forumin Ekonomik të studentëve

16 Prill 2016

Tre studentë të Fakultetit Ekonomik të Kolegjit AAB,  Valentina Lenjani, Orgest Lahu dhe Granit Maxhuni, kanë marrë pjesë në forumin e katërt në temën  “Shpenzimet në konsum- rast studimi Kosova”, të organizuar  nga Klubi i Ekonomistëve të Universiteti Amerikan në Kosovë (AUK).

Në këtë formua u  diskutuan  disa prej temave më të rëndësishme nga fusha e ekonomisë, me të cilat Kosova po përballet kohëve të fundit. Përveç tjerash, ky forum ka ofruar  mundësinë e  bashkëpunimit mes studentëve të universiteteve  më cilësore në vend, të cilët do të kontribuojnë me ide dhe propozime nga fusha e ekonomisë.

“Studentët e AAB-së arritën të bëjnë një prezantim të shkëlqyer, duke dëshmuar kështu për kualitetin e studimeve dhe punën e palodhshme që bëhet në Fakultetin Ekonomik”, ka thënë Donat Rexha, mësimdhënës në AAB.

Share: