Studentët e Fakultetit Juridik të Kolegjit AAB – dega në Ferizaj, vizituan Qendrën e Dokumentimit të Kosovës

8 Maj 2018

Studentët e Fakultetit Juridik të Kolegjit AAB, dega në Ferizaj, zhvilluan një vizitë në Qendrën e Dokumentimit të Kosovës.

Nga ky takim, ata u informuan më shumë rreth drejtësisë tranzicionale në vend si dhe rreth statistikave të luftës në Kosovë, duke u bazuar në ngjarjet gjatë periudhës 1998-99.

Kujtojmë se Kolegji AAB ka një bashkëpunim të mirë me shumë institucione vendore dhe ndërkombëtare, ku studentët e fakulteteve të këtij kolegji, në vazhdimësi kryejnë praktikën profesionale nëpër këto institucione.

 

 

Share: