Studentët e Fakultetit të Administratës Publike të Kolegjit AAB zhvilluan takime me afaristë të ndryshëm në Panairin e Punës

7 Maj 2018

Studentët e Fakultetit të Administratës Publike të Kolegjit AAB zhvilluan disa takime me afaristë të ndryshëm në Panairin e Punës që u mbajt me 4 maj në Prishtinë.

Në këtë panair, në të cilin morën pjesë rreth 170 kompani, studentët e AAB-së patën mundësinë që të njoftohen më shumë biznese kosovare dhe rajonale, si dhe të mësojnë më shumë rreth mundësivë që ofrojnë këto biznese për punësim.

Disa nga studentët e këtij fakulteti aplikuan për punë verore në firmen “AO-Dienstleistung” të pronarit Bekim Brestovci.

Share: