Studentët e Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit realizojnë vizitë tri ditore në Shqipëri

6 Qershor 2024

Studentët dhe profesorët e Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit, për tri ditë kanë qëndruar në Shqipëri, ku zhvilluan aktivitete të shumta dhe vizita në vende të rëndësishme historike.

Ata vizituan qytetin antik të Butrintit, ku panë monumentet historike si kalanë e Ali Pashë Tepelenës, Apoloninë, Sarandën dhe shumë vende tjera.

Vizita si kjo të cilat organizohen në vazhdimësi, përveç që krijojnë përvoja të veçanta shërbejnë gjithashtu që studentët të socializohen edhe më shumë me njëri tjetrin.

Share: