Studenti i AAB-së Muhamet Ramadani rrëmben medaljen e artë në Kupën Evropiane U-23

11 Mars 2024
AAB student Muhamet Ramadani grabs the gold medal in the U-23 European Cup

Studenti i Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit Muhamet Ramadani ndër vite vazhdon të jetë një nga atletët më të suksesshëm në Kosovë.

Së fundmi, ai ka shënuar një tjetër arritje në Leiria të Porugalisë, duke rrëmbyer medaljen e artë njësoj si vitin e kaluar në Kupën Evropiane të hedhjeve për U23.

Studentët si Muhameti tregojnë dukshëm për vlerësimin e angazhimit dhe realizimin e synimeve përmes punës dhe vullnetit.

Share: