Studentja e Kolegjit AAB si gjyqtare nga Kosova ndan drejtësinë në ndeshjet ndërkombëtare

19 Dhjetor 2023
AAB College student as a judge from Kosovo distributes justice in international matches

Fitore Govori, studente e Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit në Kolegjin AAB ishte pjesë e ekipit të gjyqtareve në ndeshjen mes Maltës dhe Latvisë si pjesë e UEFA Women’s Nations League.

Kjo ndeshje u zhvillua në stadiumin Ta’ Qali (Centenary Stadium) të Maltës, ku Fitorja me sukses ndau drejtësinë për dy ekipet dhe përfaqësoi Kosovën denjësisht.

Përveç Fitores edhe dy gjyqtaret tjera nga Kosova, Rita Vehapi dhe Lumturije Muhadri ishin pjesë e pesë ndeshjeve tjera nga kjo ligë.

Share: