Studentja e Kolegjit AAB si tenistja më e mirë në Kosovë merr pjesë në kampionatin botëror “Billie Jean King Cup”

15 Prill 2024
AAB College student as the best tennis player in Kosovo participates in the world championship "Billie Jean King Cup"

Forta Morina, studente e Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit në Kolegjin AAB e zgjedhur si tenistja më e mirë në Kosovë për vitin 2023 në konkurrencën e seniorëve, ka marrë pjesë së fundmi në kampionatin botëror “Billie Jean King Cup” në Vilnius të Lituanisë.

Ajo bashkë me ekipin e Kosovës shënuan dy fitore tejet të rëndësishme ndaj Gjeorgjisë dhe Maltës, ku siguruan qëndrimin në Grupin e II’të Europa/Afria.

Përveç Fortës, në këto gara morën pjesë edhe teniseret Arlinda Rushiti, Adrijana Lekaj dhe Aja Broqi.

Share: